Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

AAlvás

Nálunk biztosan ki fogod pihenni magad, ugyanis a gyerekek alvásigényének megfelelően alakítjuk a napi programot, hogy a fiatalabbaknak is mindig meglegyen a 9 óra pihenés.

CCserkész módszertan

A cserkésztábor egyik alapja: olyan játékokat játszunk a gyerekekkel, mialatt nem csak, hogy jól érzik magukat, hanem hasznos tudásra is szert tesznek.

ÉÉrkezés

Hétfőn reggel 9 órakor kezdődik, így 7:30-tól várunk Titeket. Pénteken pedig 17 órakor zárul, így a szülőket folyamatosan 15 órától fogadjuk.

ÉÉtkezés

A sok mozgáshoz rengeteg energiára van szükség. Ezért olyan étrendet készítünk táborozóinknak, ami nem csak mennyiségben, de minőségben is megfelelő a számukra. Négyszeri étkezés, egyszeri meleg étellel.

FFelszerelés

Összeállítottunk egy felszerelés listát, melyet itt olvashat el.

FFürdés

Minden este a fő programok után meleg vízzel fürdünk.

 

GGyümölcs

Minden nap uzsonnára kapunk gyümölcsöt egészségünk megőrzése érdekében.

 

HHazaküldés

Ilyen nagyon ritkán szokott előfordulni, de amennyiben akad olyan gézengúz, aki mások épségét súlyosan veszélyeztetni próbálja, vagy rendszeresen nem engedelmeskedik a szervezőknek, hamar otthon találhatja magát.

 

HHonvágy

Egy-két -főleg első táboros- gyereknél előfordul a honvágy. A honvágy tapasztalataink szerint kibírható és legyőzhető. De, ha mégis és nagyon-nagyon, akkor természetesen nem kötelező köztünk maradni.

 

KKiértékelés

A tábor végén minden gyermekről írunk egy értékelést a szülők felé. Ebben megemlítjük, miben fejlődött a gyermekük, hogyan érezte magát, milyen hangulata volt az egyes napokban és ennek milyen jeleit adta.

KKullancs

A természetben nem ritka hogy kullanccsal is találkozzunk, és tudjuk milyen egészségügyi gondokat okozhat. Ajánljuk a védőoltásokat, továbbá naponta kétszer gondosan ellenőrizzuk a gyermekeket.

MMobiltelefon használat

A tábor főszervezőit non-stop el lehet érni a tábor ideje alatt. A tábor nagyon intenzív, így telefonálásra a gyerekeknek szinte nem jut idő. A gyerekeknek este 18.30 – 19.30 között van lehetőségük telefonálásra, ha szükséges. Mivel a tábor területén gyenge térerő van, javasoljuk az smsezést.

NNapirend

Minden nap reggel, kihirdetjük a nap programjait. Az idő beosztása pontosságra és figyelemre nevel.

PProgramok

Minden nyári tábor turnusában színes, élvezetes és hasznos programokkal vesszük körül a gyermekeket.

RRégi ismerősök

Sok visszajáró táborozónk van, így ha már voltál nálunk, akkor nagy eséllyel idén is találkozhatsz olyannal, akit a korábbi években ismertél meg. Ha még nem voltál, akkor idén lehetőséged lesz sok új barátra szert tenni.

 

SSátor

A táborlakók vezetővel együtt 8 fős vízálló, alul szigetelt sátrakban alszanak.

SSzülői látogatás

A tábor programja nagyon intenzív, egyik program után a másik következik. A szülői látogatást nem javasoljuk, általában csak a honvágyat erősíti föl a gyermekben. Fontos esetben a tábor vezetőivel történt egyeztetés után lehetséges.

 

TTáborban felejtett holmik

Ha véletlenül a táborban felejtetted volna valamelyik holmidat, akkor azt a tábort követően egy hónapig át tudod venni a székhelyünkön.

 

To Top