Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Please specify image url

Várdai Balázs

operatív vezető

Rólam

Kedves Érdeklődők!
“Minden gyerek életében szükség van egy különleges táborélményre”. Ennek a gondolatnak a mentén kezdünk neki minden évben a táboraink megszervezésének.
Engem Várdai Balázsnak hívnak. Mielőtt nekifogtam volna gyerektáborok szervezésének, én is részt vettem jó néhányban. Másodikos korom óta cserkészkedem, így minden nyáron legalább egy tábor volt, amiben részt tudtam venni. Ezek nagyon különleges hangulatú hetek voltak, ebből merítkezem azóta is, és ezt az élményt szeretném továbbadni a résztvevőiknek. Gyerekként mindig is szerettem a tábortüzeket, a mozgásos játékokat és azt hogy velem egykorúakkal tölthettem az időmet. Ezért is gondoltam arra, hogy ezeket szeretném belevinni a saját táborainkba is.
A munkámat még az egyetem mellett kezdtem el, amit azóta el is végeztem, így már sportszervezőnek mondhatom magamat. Örülök annak, hogy a tanulmányaim és a munkám kart-karöltve kiegészítették egymást. Rengeteg dolgot amit tanultam hasznosítani tudtam a szervezői feladatok megoldása közben, az itt szerzett tapasztalatokat pedig könnyen fel tudtam használni a tanulmányaimban.
Szerencsés összeállás ez, aminek gyümölcsét remélem a gyerekek is élvezni fognak a nyáron :)
 
To Top