Felfedező Tábor

Napközis táboraink

(#napkozi)

Azoknak a gyerekeknek ajánljuk ezt a tábort, akik szeretik a természet közelségét, és ismerkednének a cserkészettel egy napközis tábor keretein belül. Sok programunk ízelítőt ad abból, hogy mit is csinálnak a cserkészek évközben vagy akár egy nyári táborban, és ezt mind egy indiános mese keretein belül tehetik meg. Táborainkban első sorban a gyermekek szórakozása a fontos, viszont a tábor elemeiben és játékaiban játszva tanulnak is tőlünk sok-sok mindent. Gyermekeik a cserkész felépítéshez hűen kis, maximum 8 fős csoportokra lesznek bontva, mely csoportoknak lesz egy-egy vezetője, aki végigkíséri őket az egész tábor ideje alatt. Ez a kis létszámú csoport elősegíti, hogy a vezető egyénre szabva tudjon figyelmet szentelni a gyerekeknek és fejlődésüknek.

Programok m

Kincskeresés
Természetismeret
Kézműves foglalkozások
Állatos bemutató
Sport délután
Számháború
Kirándulás
Tábortűz

higienia

Higiénia d

Táboraink során kiemelten ügyelünk a gyerekek személyes higiéniájára. Táborainkban érintésmentes kézfertőtlenítő állomások kerülnek kihelyezésre, a csoportvezetőknél mindig van extra fertőtlenítő, illetve eszközeinket is napi szinten tisztítjuk fertőtlenítőszerrel. A gyerekek kis, maximum 8 fős csoportokban fognak mozogni, így tömegnek sincsenek kitéve, illetve minden reggel beszélgetünk velük a tábori egészségügyi ismeretekről és betartásukról.

etkezes

Étkezés Y

Napi háromszori étkezés, tízórai, meleg ebéd, uzsonna

Időpontok P

A tábor 20 főtől indul.
= Még van szabad hely = Már nincsen szabad hely
2021. július 12-16.
2021. július 26-30.
2021. augusztus 23-27.

07:00-tól várjuk a gyerekeket, és 17:00-tól jöhetnek értük a szülők.

Tábor díja k

35.000 Ft

Pároskedvezmény*: 33.000 Ft

*A kedvezmény igénybevehető amennyiben kettő vagy annál több gyermeket iratnak be egy turnusba. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük tüntessék fel a társ/társak nevét/neveit a jelentkezési form-ban.

Szükséges hoznivalók X

  • hátizsák/kis táska

  • erdőbe való lábbeli

  • kulacs/palack

  • időjárásnak megfelelő ruházat

  • váltóruha

  • esőkabát

  • kullancs/szúnyogriasztó

  • fehér póló (a kézművesnapon lesz rá szükség)